Anoniem

30-09-2023

Ruim een halfjaar geleden ben ik in contact gekomen met Lyan. Ik wilde meer balans krijgen tussen werk en privé en ook zou een prettige bijkomstigheid zijn dat ik wat kilo's zou kwijtraken. In maart ben ik gestart en ben ik aan de slag gegaan met een verandering in voeding, beweging en ontspanning. In het begin was dit best een opgave, maar niets gaat vanzelf J. Na verloop van tijd werd mijn nieuwe eetpatroon onderdeel van mijn leven en vond ik het ook leuk om daar mee bezig te zijn en daarin te variëren. Lyan spoorde mij aan om ook wat meer te bewegen en ontspanning te zoeken naast mijn werk. Nu ruim een halfjaar verder kan ik zeggen dat ik met behulp van de coaching van Lyan goed op weg ben. Er zijn stappen gemaakt en er moeten nog stappen genomen worden. Daarom heb ik besloten om verder te gaan met vervolgconsulten.

Voor nu bedankt Lyan voor alles en we gaan vrolijk verder.

 

Anoniem

26-09-2023

Ik kijk s' ochtends in de spiegel en denk: nu is 't genoeg. Ik baal enorm van mijn lijf en mijn slechte conditie. Door verschillende factoren afgelopen anderhalf jaar 10 kilo erbij, futloos en niet echt gelukkig.
Lyan gebeld doordat ik in mijn omgeving van verschillende mensen had vernomen dat ze bij haar goede resultaten hadden behaald.
Ik was niet op zoek naar een of ander succes dieet maar een leefstijl die bij mij past en wat je dus ook na t afvallen kan blijven doen. Kortom de knop om.
Ik ben 5 juli gestart en wat is 't resultaat 26 september:
door goede adviezen die bij mij passen en een prettig contact met Lyan en natuurlijk ook mijn eigen inzet ben ik 2 maten kleiner in kleding, kan weer lekker wandelen met mijn hond en voel me tevreden als ik in de spiegel kijk.
Bedankt Lyan voor je fijne feedback en adviezen. Ik ga door met deze leefstijl zonder het gevoel te hebben dat ik op dieet ben.

 

Caroline Spelier

06-09-2023

De lessen Pilates in het Wilhelminahuis heb ik met veel plezier gevolgd. Een goede opbouw in de lessen zodat je de volgende dag wel voelt dat je wat gedaan hebt maar geen heftige spierpijn. Altijd leuk dat Lyan weer met één of ander attribuut de lessen afwisselend en uitdagend maakt. Als je door een blessure een oefening niet mee kan doen zorgt ze voor een alternatief. Met een volle zaal deelnemers ziet ze feilloos wat je als individu nodig hebt!

Kortom: geweldige lessen waar je écht wat aan hebt!!

 

Janet van den Dries

06-09-2023

Ik heb de lessen van Lyan altijd als afwisselend en gevarieerd ervaren. Elke week gebruikt ze andere attributen, bal, ring, elastiek. Lyan is erg kundig en betrokken en geeft aanpassingen in oefeningen indien nodig. Kwaliteit/ prijs verhouding is goed. Zeker een aanrader mocht je op zoek zijn naar goede pilateslessen!

 

Anoniem

14-02-2023

Naast het eetpatroon veranderen is mentale begeleiding erg belangrijk heb ik ervaren.

 

Hanneke Louws

01-02-2023

Ik vind de lessen leuk om te volgen. Ze zijn uitdagend en ik heb daardoor elke week het gevoel dat ik vooruitgang boek! Daarnaast vind ik het zelf erg prettig dat het zo dichtbij is, dat maakt de drempel erg laag om te gaan sporten. En het belangrijkste; voor iedereen is er een passende oefening voor als je ergens last van hebt, of in mijn geval tijdens de zwangerschap. Daar was ik erg blij mee!

 

Pilatesgroepen Wilhelminadorp

21-12-2022

Lyan, iedere week pilates en iedere week een variatie op de vorige les. Nooit is één les hetzelfde en nooit is het saai. Je stimuleert ons enorm door je enthousiasme en je persoonlijke benadering.

 

Anoniem

25-11-2022

Ik wou graag een aantal kilo's kwijt en op een goede manier naar een fitter en gezondere levensstijl toe. Ik ken Lyan al vanuit haar vroegere werk en omdat ik haar een spontane, enthousiaste vrouw vind, heb ik gevraagd of zij mij wil begeleiden. Lyan heeft me geholpen om met veranderingen in mijn eetpatroon en meer beweging naar een gezond gewicht toe te gaan. Haar tips en advies zijn deskundig. Ze laat me nadenken over mezelf en mijn doel, ze laat me zien dat kleine veranderingen in mijn voeding doeltreffend kunnen zijn. Door de week ben ik streng en in het weekend mag ik ook genieten en neem bewustere keuzes. 

Dankjewel Lyan!

 

Anoniem

22-11-2022

Het is gewoon uitstekend hoe Lyan het doet.

 

Anoniem

21-11-2022

Door Lyan heb ik inzichten gekregen om mijn levensstijl te veranderen. Dit deed ze met enthousiasme, positiviteit, deskundigheid en geduld. Ze is enorm betrokken, haar begeleiding is uitstekend en het contact enorm prettig. Dit alles heeft mij gemotiveerd om de eerste stappen te zetten. Bedankt Lyan

 

Denise Thiry

17-11-2022

Even een opsteker voor @devitaalformule

Lyan helpt mij om gezond te leven en daarbij gewoon te eten maar in de juiste verhouding. Omdat ik qua gewrichten niet veel kan sporten en mijn hormonen flink bezig zijn, ben ik via een post op fb bij haar terecht gekomen. Ik ben niet de makkelijkste omdat het me frustreert als iets langzaam gaat.

Lyan weet telkens weer iets positiefs aan te dragen waardoor je er weer voor wilt gaan. Doordat ik gewoon, maar wel in balans eet ben ik al veel beter in mijn vel gaan zitten en ook al wat kilo’s kwijt geraakt.

Vandaag weer een positieve mijlpaal op de weegschaal. Een subdoel bereikt… al duurt t lang, doorzetten is de truc en ook al is het vissen naar de reden waarom iets minder snel gaat dan ik zou willen, Lyan praat me er telkens weer doorheen.

Bedankt Lyan

#vitaalformule #doorzetten #bedankt

 

Anoniem

30-09-2022

Lyan is een kundige en betrokken docent. De lessen zijn goed opgebouwd en er wordt rekening gehouden met eventuele blessures. Vele jaren de pilateslessen bij Lyan gevolgd. Een fijne docent, dankjewel wel Lyan

 

Jorieke Vermue-Wisse

25-07-2022

Hele fijne lessen pilates gehad. Als je ergens last van had kon je dit aangeven en dan hield ze rekening met je en gaf mij dan verschillende tips. Erg fijn! Ik kom zeker nog een keer terug voor de pilates lessen!

 

Noëlle Nijsse

13-07-2022

Vanaf de start in het Wilhelminahuis pilates lessen gevolgd bij Lyan. Lyan is een zeer kundig docent en houdt rekening met ieders kunnen. Ook zijn de lessen steeds afwisselend met gebruik van materialen. Toen we door Corona niet in het dorpshuis konden sporten pakte zij dit gelijk op door online les te verzorgen. Ondanks dat het dan minder gezellig is bleven de lessen net zo leuk en net zo pittig :-) en uiteindelijk vond ik het ook wel weer heel praktisch.

Lyan is een heel fijn mens met interesse voor een ieder. 

Helaas kan ik door gezondsheidsproblemen niet meer mee doen. Heel veel succes Lyan en wie weet tot ziens!

 

Miriam Martens-Sanders (Opleidingen 2000 - n.a.v. opleidingen Bewegingsdeskundige Overgewicht en Obesitas en Bewegingsdeskundige Diabetes)

23-05-2022

Gefeliciteerd Lyan. Altijd enorm betrokken , veel vragen. Je wil het echt weten hoe het zit. Dat noemen we professionalisering zoals het hoort! Chapeau!

 

Carla Leenknegt

09-04-2022

Super positief geeft Lyan les. Altijd een oplossing voor een probleem.

 

Anoniem

14-03-2022

Ik vond het heel fijn om samen te werken aan mijn doel. De afgelopen maanden ging het iets minder maar ik vond het contact altijd erg fijn! Bedankt voor alles!!

Anoniem

25-11-2021

De coachingsgesprekken waren ontspannen maar ook leerzaam. Je bent persoonlijk en denkt echt mee, je wilde echt zoveel mogelijk aansluiten bij wat bij mij paste en niks opleggen. Dat heb ik echt steeds gewaardeerd. Je was totaal niet betweterig, maar je zette me wel aan het denken. Als je later iets terug wilt zoeken in de voorstellen die vooraf via mail verstuurd zijn, is het soms even zoeken, maar verder is de communicatie prima natuurlijk, ook via app en mail. De uitleg was gewoon prima, het belang van bewegen en goede voeding kwam overal in terug en ook de extra tips vond ik leuk. Je bent steeds persoonlijk en meedenkend geweest, gericht op het positieve, de dingen die goed gaan. Je bent ook gezellig, maar daarbij verlies je niet je professionaliteit. Je bent ook altijd flexibel geweest in verschuiven van tijden of datums, super. De locatie buiten was heerlijk, genieten hoor! En voor de coachingsgesprekken heb je ook een superplek. De informatie is heel bruikbaar, ik heb inmiddels door waar ik op moet letten om gezonde maaltijden te bereiden. Dat gaat me nu veel makkelijker af. Het lukt me niet altijd, maar ik heb ook geleerd dat dit eigenlijk helemaal niet zo erg is. En dat invoeren van gezonde snacks tussendoor is een gouden zet geweest. Ik ben blij dat ik aan deze coaching begonnen ben, ik ben me wel degelijk een heel stuk zekerder gaan voelen, ik voel me sterker, heb wat meer conditie opgebouwd en voel me competenter wat betreft nemen van gezonde voeding. Dat is ook helemaal aan jouw persoon en de manier van begeleiden te danken!

 

Henriëtte van Baaren

10-11-2021

Je bent echt een topdocent.

 

Anoniem

14-04-2021

Eindelijk een programma wat bij mij past. Het werken met de app ging super. Onze coachgesprekken vond ik erg fijn, je weet op de juiste manier door te vragen en mij te triggeren. Door jou heb ik wat meer kunnen loslaten en besef ik dat niet alles perfect hoeft te zijn. Mijn doel heb ik behaald, niet alleen qua gewicht maar zeker qua gezondere levensstijl. Bewuster van wat ik eet en loslaten daar waar kan en nodig is. Genieten van het moment. En ik voel me stukken fitter dan voorheen! Ik wil je enorm bedanken voor de goede begeleiding en het fijne contact.

Wat is het fijn om bij De Vitaalformule je zelf weer fitter en vitaler te voelen. En niet elke twee weken naar de fysio...

Posted by Hetty Butijn on Friday, April 2, 2021

Na een rugoperatie en een maandenlange periode van met name op bed liggen ben ik in mei 2020, 6 weken na mijn operatie...

Posted by Antoinnet Van Zoelen-van T Zelfden on Tuesday, March 30, 2021

Griet de Backer

23-03-2021

Een goede tijdsinvestering in de core van je lijf en daarbij hoef je je huis niet eens uit. Wat zeg ik? Je hoeft niet eens je matje af en niemand hoort je zuchten als jij dat niet wil. Maar Lyan volgt wat je doet en ziet wat je aan kan want 't is een betrokken lesgeefster.

Altijd een hele leuke en leerzame les! Lyan legt alles duidelijk en goed te volgen uit. Voor alle niveaus, of je nu alleen deze les wekelijks volgt of eromheen ook nog veel beweegt!

Posted by Kim Schouwenaar on Monday, March 22, 2021

Sinds bijna twee jaar volg ik pilatus les bij Lyan van de Vitaalformule. Hele fijne lessen, nooit hetzelfde in kleine...

Posted by Elly Vermeulen on Friday, March 19, 2021

Margriet Boonman

16-04-2021

Ik doe al jaren Pilates onder leiding van Lyan en vanaf de lockdown vorig jaar via Zoom ze doet het in 1 woord geweldig de les is altijd goed opgebouwd en ze corrigeert waar nodig.. ben heel blij met haar.

 

Anoniem

14-04-2021

Graag zo doorgaan! Super bedankt Lyan.

 

Anoniem

13-04-2021

Ik vond het heel fijn zo!

 

Ik ken Lyan al jaren. Ze bijzonder kundig, geduldig maar zeker ook fanatiek. De perfecte trainer voor Pilates! Ik volg...

Posted by Marja De Vos - de Jager on Monday, March 15, 2021

Vorig jaar ben ik begonnen met de Pilates lessen onder leiding van Lyan en ik zou het niet meer willen missen! Lyan doet...

Posted by Heleen Tramper on Tuesday, March 9, 2021

Marc van Dam

01-03-2021

Ook een compliment voor jou, prima Pilates-lessen kunnen volgen. 1 op 1 en online. Het helpt, en is nog leuk ook!

 

Anoniem

25-02-2021

Ik vond het super fijn om met jou aan de slag te zijn. Lichamelijk en ook geestelijk merk ik al veel verandering. Voor mezelf denk ik dat ik er misschien nóg meer had kunnen uithalen wanneer we niet in lockdown hadden gezeten. Maar we zijn goed op weg, heel fijn!

 

Heel blij met de superbegeleiding van Lyan. Deze was op maat voor mij en hielp me om (sneller dan verwacht) mijn doel te...

Posted by Yolanda Remijn on Saturday, March 6, 2021

Heel blij met de superbegeleiding van Lyan. Deze was op maat voor mij en hielp me om (sneller dan verwacht) mijn doel te...

Posted by Yolanda Remijn on Saturday, March 6, 2021

Jolanda van Liere

11-02-2021

De app is een goede aanvulling om bij te houden wat je eet. Ik stond er soms versteld van wat iets aan calorieën was. Een goede leidraad om te zien wat je eet en wat je soms nog kan eten. Goed hulpmiddel. Hiermee kan ik het zeker vol houden wat zeker de bedoeling is want ik ben nog niet waar ik wezen wil. Ik heb deze periode als heel goed ervaren Lyan, je was echt de stok achter de deur. Ook het begeleid sporten erbij is zeker goed geweest. Bedankt.

Lyan heeft mij enorm geholpen met haar lessen. Tijdens de eerste weken van de lockdown liep ik een blessure op met...

Posted by Jolanda Santbergen on Saturday, March 6, 2021

Anoniem

22-04-2020

Communicatie is top, duidelijke tips en recepten op momenten dat het wat moeilijker is en ik begin de trainingen zelfs soort van leuk te vinden :) dus zo doorgaan!

 

Vorig jaar begonnen met trainen bij Lyan, in het begin was het afzien maar Lyan is de nodige stok achter de deur voor...

Posted by Femke Jurcka-Van't Veer on Friday, March 5, 2021

Anoniem

22-07-2020

Zoals je zelf al aangaf is het leuk een filmpje te maken bij de start van het traject. Dit is behoorlijk confronterend, maar kun je in een later stadium je resultaat nog beter zien. Het is misschien overdreven om alles "uitstekend" te beoordelen, maar ik ben gewoon heel erg tevreden. Ik heb het idee dat dit heel erg goed bij jou past. Je geeft goede begeleiding en adviezen, passend bij de persoon en de situatie (in mijn geval dan toch). Op het moment van aanvang van het traject ben ik herstellende van een hernia operatie, daarbij een drukke baan met veel zitten, reizen in de auto, hotels. Je opbouw van oefenen is erg goed geweest, daarnaast had ik direct veel goede, eenvoudige beweegtips voor tijdens werk en goede tips voor mijn eetpatroon wanneer ik onderweg ben. (Plannen! :)) Heel erg belangrijk: je weet goed te motiveren! Al met al ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet, al is het weleens lastig plannen met mij ;) Als ik het alleen had gedaan zou ik mijn tussendoortjes hebben geschrapt en me beperkt hebben tot veel wandelen .Nu heb ik een gezond eetpatroon, geniet ook nog van een wijntje en wat lekkers en wordt steeds sterker door de combinatie met de trainingen.

 

Anoniem

14-01-2020

Niet voor niks een jaar bijgeboekt! Erg fijn gehad.

 

Altijd een prettige training met veel variatie en goede begeleiding! De 3 maanden waren zo snel om dat ik er nog een...

Posted by Anne De Muynck on Tuesday, January 14, 2020

Anoniem

26-03-2020

Bedankt voor alles! En je bent nog niet van me af :)

 

Ik heb via Lian als coach, ervaring met “ de vitaalformule “. Persoonlijk ben ik erg tevreden over hoe Lian de complete...

Posted by Elles V Nieuwenhuijzen on Tuesday, September 24, 2019