Lyan Roozendaal

Na 30 jaar in het bedrijfsleven en daarnaast 20 jaar in de sportschool gewerkt te hebben, heb ik besloten om mijn vaardigheden te bundelen in een eigen bedrijf. Ik richt me volledig op wat altijd al mijn passie is geweest: mensen door middel van coaching en motivatie te begeleiden naar een gezondere leefstijl door middel van gedragsverandering. Zichzelf te laten verbeteren op het vlak van gezondheid, leef- en eetpatronen en beweging op alle niveaus.  Ik verdiep mij nog meer in de fysieke en mentale aspecten en met name de combinatie ervan, omdat ik vind dat beweging, gewichtscontrole, coaching en welzijn (samen vitaliteit) elkaar enorm versterken, elkaar overlappen en het belang van de werking op elkaar van grote meerwaarde is. Hiervoor heb ik een erkende opleiding tot Vitaalcoach gevolgd.

 

Waarom?

Omdat mijn hart bij sport en gezondheid ligt en bij het overbrengen van kennis om persoonlijke doelen te behalen.

Uit respect voor het lichaam waarvan je er maar één hebt.

Uit interesse ook naar het verhaal achter de mens en het geven van individuele adviezen en  begeleiding.

Omdat vitale werknemers een groter welzijn en een betere gezondheid ondervinden en dit invloed heeft op de duurzame inzetbaarheid = win-win situatie voor werknemer en werkgever

Omdat ik vanuit 20 jaar werkervaring in de branche en bovendien in het bedrijfsleven, weet hoe belangrijk goed luisteren en motivatie zijn.

Omdat ik met de kennis vanuit mijn opleidingen en ervaring inzicht heb in het ‘totale plaatje’.