Preventie is het sleutelwoord!

 

Vitaalcoach

Gezond en betrokken personeel is de kracht van een bedrijf. Dat betekent namelijk minder ziekteverzuim, meer positiviteit en betere prestaties. Wanneer een gezondheidsrisico tijdig wordt gesignaleerd en besproken, brengt het de inzetbaarheid van personeel minder snel in gevaar. Als Vitaalcoach integreer ik de onderdelen Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Coach in één en verleen daardoor een multidisciplinaire aanpak. 

 

Groepstrainingen

Naast Vitaalcoaching is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor fysieke groeps- en circuittrainingen zoals Corestability, Circuittrainingen en Pilates. Dit kan zowel indoor als outdoor en zowel live als online.

 

Zeeuws Vitaal

Als coach ben ik verbonden aan ZeeuwsVitaal. Dit is een Zeeuws platform van verschillende typen coaches dat zich richt op bedrijven. De coaches ondersteunen medewerkers in een gezonde levensstijl voor lichaam en geest. Wij zetten de Zeeuwse natuur in als onderdeel van de werkwijze en ik doe dit op het gebied van gewichtscontrole, leefstijlcoaching, pilateslessen en allround fitheidstrainingen. Alles zowel op locatie als online.