GROEPSTRAININGEN

 

 

 

CORETRAINING

Coretraining is een training voor het verbeteren van sportprestaties en het voorkomen van blessures. Door het versterken van je core (romp) spieren kun je alle bewegingen meer gecontroleerd uitvoeren en is je belastbaarheid een stuk hoger.

 

CIRCUITTRAINING

Zowel voor mannen als voor vrouwen. Een afwisselende les waarbij je én aan je conditie én aan je spierkracht werkt. Korte, intensieve oefeningen wisselen elkaar af en er wordt met verschillende materialen gewerkt. Deze les kan zowel indoor als outdoor gegeven worden.

 

60+ DAMES

Spier- en cardiotraining is zeker op oudere leeftijd erg belangrijk. We verliezen namelijk spiermassa in de loop van de jaren en ook de kwaliteit van de botten wordt minder. Maar daar is zeker wat aan te doen! Door beweging en spierversterkende oefeningen onderhoud je spiermassa en kwaliteit van de botten. Want beide worden sterker naarmate we ze meer gebruiken. Een leuke, gezellige les op muziek.

 

BODYFIT

Een total body training die zich zowel op spierversterking als ook op conditie richt. Een afwisselende les die er iedere week anders uitziet met gebruik van verschillende materialen.

 

 

 

"Motivatie - Inspiratie - Prestatie"