GEWICHTSBEGELEIDING

 

 

GEWICHTSCONTROLE OP BASIS VAN LEEFSTIJLVERANDERING

Met gewone, gezonde voeding werken we naar jou doelen toe en kijken hoe je voeding in kunt zetten om je lichaam optimaal te laten functioneren. Op een open, betrouwbare en heldere manier gaan wij samen op zoek naar oplossingen en stellen we realistische doelen. De focus ligt niet alleen op de kilo's maar juist ook op emotie en goed in je vel zitten. We werken toe naar jou persoonlijke formule, naar wat er in jouw situatie passend is bij jouw wensen en mogelijkheden. Een voedingspatroon dat bij jou past waardoor de verandering blijvend en succesvol is. Het traject is op basis van leefstijlverandering met kennis die gebaseerd is op bewezen wetenschappelijk onderzoek en focus op een duurzaam resultaat en zelfregie.

Er is geen doorverwijzing van de huisarts nodig en omdat De Vitaalformule BGN erkend is kun je een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen via de aanvullende verzekering (geen eigen risico).

Investeren in jouw gezondheid is het belangrijkste dat je voor jouzelf en je omgeving kunt doen.

 

'JOUW GEWICHTSFORMULE BASIS'

Begeleiding in 3 of 6 maanden naar zelfregie in jouw traject naar een gezond gewicht.

'JOUW GEWICHTSFORMULE COMPLEET'

Hetzelfde traject als 'Jouw Gewichtsformule Basis' inclusief beweging/trainingen.

'JOUW VERVOLGCONSULTEN EN JOUW VERVOLGTRAININGEN'

Blijf een vinger aan de pols houden, hou een stok achter de deur en/of blijf wekelijks sporten met specifiek voor jou op maat gemaakte trainingen.

 

Let op: (gedeeltelijke) vergoeding door ziektekostenverzekering

in verband met BGN-erkenning.

"Eet maar gewoon dan doe je al gezond genoeg"